I AM MUSLIM

I AM MUSLIM

Saturday, February 13, 2010

I'm Falling Out...

I'm  change...a lot..I can feel it by myself...aku rasa aku dah berubah..dah tak seperti dulu.dulu aku adalah orang yang paling ceria..tp sekarang aku dah rasa aku dah tak seperti dulu..aku semakin serius dalam pelbagai perkara.

Adakah aku berubah kerana C??? Adakah kerana hubungan kami berdua kena dimulakan semula?? Adakah kerana aku perlu berubah sikap kerana ingin memikat hati C semula?? Aku sendiri tidak tahu kenapa aku berubah seperti ini...aku sendiri keliru dengan sendiri...kini aku rasa aku dah kehilangan personaliti sendiri.

pada hari khamis lepas aku dan C menghadapi perbalahan. Aku bertanyakan; siapakah aku dihati C??Adakah aku berada di hati dia sekarang nie???

Jawapan C : "Kamu masih lagi dalam hati aku, sentiasa...aku tidak pernah meninggalkan kamu. Hubungan kita adalah PERSAHABATAN."

PERSAHABATAN??????????

Apa maksud persahabatan yang dia maksudkan??aku dah keliru dan makin keliru. Kini aku dan dia masih lagi berhubung..tapi hubungan apa??aku tidak tahu...aku digantung...DIGANTUNG TAK BERTALI...that's...HURT!!! kini aku hanya membuat perkara yang aku ingin buat...tanpa memikir dia atau sesiapa... MINUM, MEROKOK, CLUBBING??? semua tu aku boleh buat sekarang...tapi aku menghancurkan hati aku sendiri...

Sekarang nie..aku dalam proses pemulihan luka aku...menerima 'rawatan' dari kawan-kawan ku...tapi...besar kemungkinan aku akan menghadapi kemurungan yang teramat besar kali ini.Kemurungan ini bakal menutup segala nya...terutamanya CINTA dan LELAKI.


Aku hanya mampu berdoa untuk diri aku agar aku selalu bahagia dan gembira seperti dulu...