I AM MUSLIM

I AM MUSLIM

Tuesday, July 21, 2009

My New Office.....

huhu...halllooooo.....

lama aku tak buka blog aku...n lama aku tak citer psal aku kat blog nie...
hehe..windu la plak...biasa la aku skunk nie busy gila...rasa nak pecah kepala ada juga la...
tp hurmmmmmm.....dah keje kan....
aku biasa ckit ngn rakan sekerja aku...sbb diorang kwan aku gak..just tak ler rapat mcm BFF....so..tak de lah cuak sgt....dgn CC pun ok...sbb CC tu dulu office mate kwn aku...

aku keje kat bahagian nie, rasa nya lain ckit..sebab aku tak penah lak buat keja surat menyurat , failing, buat nota, kol-kol pegawai dari luar kementerian dan bercakap dengan orang awam. aku rasa keja aku nie betol-betol keja...oleh sebab aku nie jenis suka menaip, menulis so ok lah bagi aku...jika dibandingkan dengan tempat lama...aku dulu just buat keja-keja simpan, daftar, msuk fail je keje aku...paling berat keja aku penah buat distribute fax...tue yang pening...sebab aku tak tau apa senarai keja pegawai kat kementerian...kalu salah bagi mesti aku yang kena marah...huhu....tapi boss aku baik ngan aku so dia tak de lah nak marah aku..dia tau aku baru lagi...hhuhu....

aku happy dok sini sebab :-
1. aku ada meja sendiri dan ada petisen sendiri.
2. printer kat meja aku...aku share ngan kak bihah je....so kalu ink cpat abis..tak de la nampak sangat aku guna selain buat keje...hehe....
3. pc pon aku tak share...
4. keje selalu ade...so aku tak de lah boring..memandangkan tenet kat opis nie banyak yang kena blog...
5. aku ada EO yang chomel...Pn. Emilia...sebaya ngan along aku..and bf aku gak...so..formality tak banyak sangat yang diguna kan...aku bahasakan diri aku "Vera" meanwhile dia "kami"...
6. Tempat lepak yang best.....kat bilik belakang opis nie ada swimming pool...kalu aku rasa tensen keja aku lompat je...tp ujong minggu je lah...hahaha!!!
7. Last but not least... AKU CUCI MATA!!!! aku jumpa banyak pegawai unit beruniform kat sini...huhu...hensem-hensem lagi tu....huhu.... :p

2 comments:

Emilia said...

comei ke...kombang den..my new office mate pun comei gak yang gantikan khairul annuar tue he..he...

miss_Vye said...

huhu....thank you....sentiasa comei pownnnn...