I AM MUSLIM

I AM MUSLIM

Tuesday, August 4, 2009



HAPPY BIRTHDAY TO MEEEEEE....ADOHHHHHHH.....

dah 21 tahun dah umur aku...tak terasa aku sudah meningkat dewasa....sungguh...
tapi aku sedih tahun nie..second time aku celebrate birthday aku kat Putrajaya ni..tapi without family....huhu...walaupun celebrate dengan sebuah buku diary yang dihadiahkan kepada aku oleh orang tersayang (Charles...thank you Dear...sebab bagi Diary chomel..present last year) huhu... kat office, callouge pun ramai yang wish birthday...huhu...kebetulan sama birthday ngan budak practical...diorang wish ramai-ramai....

anyway...to Mdm Emilia..(officer aku yang chumel) thank you for the press powder that you gave me last two weeks...bagi awal..sebab..entah tak tau..sesaja nak bagi kot...dia tak tau birthday aku pun...huuuuwaaahuuuwaa..... :)

any way....

i'm turn 21st today.... 4 August 2009....
no MORE baby in the house...ME the BIG GIRL...



1 comment:

Emilia said...

Hepi Besday Vera may all your wish and dream become true and all the best to you...may god bless you...