I AM MUSLIM

I AM MUSLIM

Friday, August 28, 2009

JABATAN IMIGRESEN MALAYSIA!!!

Hari Kejadian: Jumaat
Tarikh: 28 August 2009
Jam : 10.40 a.m
diskripsi: aku nak buat TPN untuk En Rosli Ghani dari JIM Melaka yang nak posting ke Indonesia.belagak betol orang tue nie!!!!


dua hari nie...jabatan imigresen memang menyusahkan aku...aku kena rush buat Note Diplomatic sebab diorang nie...dah lah bos aku Pn. Emi kena pegi meeting...pastu kalau hantar kat pegawai lain semak dan tanda tangan banyak pulak cekadak nye....eeeeEEEeeee tension betol kepala hotak aku nie....

pagi nie aku dah hantar semua note yang aku buat bawak balik rumah...and then datang lagi 2 orang yang nak rush gila babi....dah tau embassy half day hari nie kan???saper suruh hantar on friday...nasib lah...kalau tak dapat Visa salahkan MOFA lah pulak...ingat MOFA buat untuk diorang je kerrr....kate hantar Email pada puan Emi...bila aku check email tak derk subject...mana lah puan emi tau bende tu urgent ke ape...bangok kan??

Pegawai-pegawai dari Jab. Imigresen nie tak tau rule for Immigration ke?? sesuka hati depa nak buat visa dengan official passport...bengang!!!!!

entah lah...kesian kak ati kena rush pastu marah pulak pak cik ayob tue....eeee.....
JABATAN IMIGRESEN MALAYSIA S**KS!!! AKU TAK NAK KEJE KAT IMIGRESEN SATU HARI NANTI...AKU TAK SUKA!!!!

SIOT GILA BABI PUNYA LAH DIORANG TUHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

Linda Said said...

imigresen memang menyusahkan orang..yang dok kat kaunter tu berlagak pandai..padahal standard kerani jer..

@veraonizuka said...

@Linda Said
Hahha...memangggg....walopun member keje sbg pembantu Imigresen...tapi memang tak dinafikan..kebanyakkan menyakitkan hati..dan banyak yang tak memberi kerjasama bila jabatan lain perlukan infomasi...