I AM MUSLIM

I AM MUSLIM

Thursday, April 19, 2012

Balik Awal Jam..Balik Lambat Pun Jam..Kuching pun ada Jam...

Semalam sebelum balik...tetiba ada task yang diberi oleh Supervisor aku...tak penah-penah tugas ni diberi pada aku sepanjang perkhidmatan aku...ape dye...??? keje office boy kowt..edarkan memo berkenaan dengan meeting yang bakal berlansung hari ni..meeting bersama TKSU Kementerian Sumber Manusia...dari Putrajaya mai okehhhh????

Disebabkan aku mengedarkan memo tersebut...so..aku lambat keluar opis...Mr Jullian dah menunggu di The Spring...aku agak tergesa-gesa...banyak lagi kena edar..so aku minta pertolongan Tein office boy yang duduk depan partition aku...lagi[un aku bukan nye kenal sangat officer yang ade kat sini..kenal jugak..tapi tempat duduk menreka aku masih tak hafal...hehe...

Dah sampai kete...Mr Jullian **lupa nak bagi tau..Mr Jullian adalah kawan abang aku...kawan rapat..bukan boyfriend aku o.k??** dye ajak aku pegi Kenyalang Park...nak cari tanglung..untuk hias rumah **dye jenis yang gentlemen..suka hias-hias rumah..pepaham je la yeeee....*** 

Sampai kat Kenyalang Park..lain yang dicari lain yang dijumpa...haaa beli CD...so...kitaorang lepak la kat Kenyalang Park...dengan harapan..masih awal sebab nanti jalan jem...balik dari kenyalang park... Mak aiiii!!!! jalan jam gileeeee....dari fly over Uplands sampai ke Stampin's traffic light bagai nak semput aku duduk kete... ye la..barang yang satu aku tak de stock..so tak boleh nak mem"fogging" dalam kete...

Jem gegila.....huhu... **that is Tommy the croccodile..**

No comments: