I AM MUSLIM

I AM MUSLIM

Thursday, September 30, 2010

Haruskah...??Perlukah???

hurmmm...
aku berasa amat takut bila teringat kembali bahawa hari itu bakal menjelma...apa yang harus aku lakukan...dah sebulan aku tahu aku ada dia...kini aku harus menyingkirkan dia dari hidup ku...

Walaupun dua bulan dia bersama ku...merasai kasih sayang dari insan yang sama menyayangi kami berdua...Walaupun kekadang aku memarahi dia kerana aku terseksa kerana dia...tetapi...kasih sayang aku terhadap dia wujud...dia bukti segalanya...tapi haruskah aku menyingkirkan dia...??

Perlukah dia dihapuskan??

Walaupun hati dan perasaan aku mengatakan tidak..aku terpaksa memilih jalan menyingkirkan dia dari hidup aku dan insan yang menyanyangi kami berdua. Apabila aku melihat kawan-kawan dia yang ada disekelilingku...aku menangis...Haruskah aku menyingkirkan dia...??? Adakah tiada jalan lain yang aku perlu aku harus lalui...???

Haruskah???

Mungkin bagi yang tidak pernah mengalami perasaan seperti ku...bagi mereka amat mudah...aku menerima dia dengan air mata..air mata gembira...sedih...keliru...bila aku menyingkirkan dia..pasti aku akan menjatuhkan air mata kesedihan, sengsara, hampa, benci, dan segala perasaan yang aku sendiri tidak dapat memaafkan diri aku.

Kata mama....

Ada hikmah aku harus menyingkirkan dia.aku harus faham keadaan aku sekarang.

Kata Deedee...

Mungkin belum tiba masa aku perlu ada dia...

Kata ...

Takdir..

a
k
u
s
a
y
a
n
g
a
n
a
k
a
k
u
.
.
.
.
a
n
a
k
b
u
k
t
i
c
i
n
t
a
a
k
u
k
e
p
a
d
a
a
b
o
y
.
.
.
t
u
h
a
n
m
a
a
f
k
a
n
a
k
u

...Hanya Tuhan saja yang tahu perasaan seorang >>> I**B**U<<<

1 comment:

Ms_Sunshine a.k.a FaYe Hill B. said...

anything happen ka??bc baby piak?